Taglocity 3.0 Beta for Outlook Released ! Manage Email and Attachments With Ease in Outlook….

siapa pernah cuba ni eh ?

aku ada berlambak2 emails dalam outlook

memang banyak giler beb

semuanya penting. semuanyer urgent. haha

biasalah kan semua nak cepat

kalau boleh semua nak deadline semalam. hampeh je kan. haha

so aku tak surelah kalau taglocity neh adalah solution nya

siapa pernah pakai eh ?

ada apa2 masalah ke ek ?

ada makan resources ke idak ek ?

p/s sempena minggu bahasa johor, semua jawapan mesti diakhiri dengan “ek” ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Taglocity 3.0 Beta for Outlook Released ! Manage Email and Attachments With Ease in Outlook….

  1. aku guna outlook kat opis…dulu aku ada try add on ape ntah nama dia…kurang menjadi…nanti aku try yg ni plak..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge