Tag Archives: politeknik port dickson

Diploma Kejuruteraan Mekanikal (Pembuatan) at Politeknik Port Dickson @ Intake July 2008 ! Hehe ! :)

aku akan ke politechnic port dickson july 2008 neh

bukan aku yang nak masuk. hehe

adik aku yang dapat masuk sana. setahun je buat diploma

dia dah dapat sijil kejuruteraan mekanikal from politektik seberang perai baru2 neh

intake july 2008 – diploma kejuruteraan mekanikal (pembuatan). hehe

aku sempat datang kat konvo tuh, hence jalan2 cuti2 malaysia dan jalan2 carik makan kat penang ! hehe

kali neh jalan2 cuti2 malaysia kat pd lah plak july neh. haha

jalan2 cari makan seafood kat port dickson jugak ! hehe

kat sini ada wireless siot ! bestnyer kalau ada connection free kan. hehe

semua gambar kat sini amik from politeknik port dickson nyer website

aku dah letak link untuk semua gambar2 ok

tak sabar2 nak pegi masuk politeknik neh and then amik gambar yg real. haha

kat bawah ni kolej kejuruteraan mekanikal dia

kat bawah neh lecture hall or dewan kuliah yang baru. hehe besar siot beb !

bawah neh admin block dia. memang kaler scheme yang kureng la, haha

neg pak guard. kena lalu sini dulu la kan. hehe