Tag Archives: google

Yeay! Google Just Started The “Google Doodle for Holidays Season” ! Hehe :)

yep pagi tadi masa aku masuk google nampak doodle baru !

mcm dah lama la plak takde doodle kan.

last sekali masa beijing 2008 kot

hehe so sekarang neh google dah start keluarkan collection doodle untuk holiday season kali neh

aku rasa everyday akan ada doodle baru.

sure best kan. hehe 😀

so enjoy korang !

Sekarang Kita Dah Boleh Buat SearchWiki Kita Sendiri ! Jom Cuba Experiment Baru from Google Neh … Hehe :)

aku baru perasan pasal benda neh tadi

tuh pun masa aku bloghop kat sini tadi

perghhhh confuse kejap aku dengan experiment neh

eh sebenarnya lama gak la confuse ok 😮

ada sapa2 paham apa sebenarnya yg google cuba nak buat ni eh ?

apa2 pun experiment neh mungkin not last long !

hehe so apa lagi.

jom la kita semua cuba ya … 😀

pergi je kat google search page…