Tag Archives: boston.com

Korang Akan Ternganga Bila Tengok Section “Big Picture” kat Boston.com !

hehe tajuk post pun dah buat korang ternganga kan. huhu

hebat2 siot gambar2 kat sini

memang cool giler.

thanks to fuq sebab awarekan aku pasal gambar2 neh. hehe

aku suka layan gambar2 diaorang yang besar tuh

memang menguatkan lagi semangat aku nak angkat dlsr la kalo camni.

lagi satu aku harap local media bolehlah compilekan semua gambar2 menarik 2008 macam yang boston.com buat kat sini. memang lawa siot gambar diaorang. memang cool giler dowh !

apa lagi click la kat sini kalau nak tengok gambar2 berkualiti yang menarik

memang puas hati beb !

dah stop menganga !

masuk lalat nanti…. haha 🙂