Syamille AgroFarm & Resort, Kati, Kuala Kangsar – Cayalah! Ada Jugak Accommodation Lain Kat Kuale!

hehe masa aku tengok tv hari tuh aku terperasan pasal ladang kamben neh

hehe ini bukan sebarang ladang kamben ok

ini ladang kamben yang commercial dan hitech

siap ada resort tuh ok. haha

yang best nyer location dia kat kati, kuala kangsar

so kalau aku turun kuala kangsar, takde accommodation, bolehlah singgah kat sini

kemudahan ala2 resort tuh dowh

silap2 ada beriyani kamben sekali !

ala2 syed’s nasi bukhara ke kan. haha

– – – –

Ladang & Resort :

Lot 3749 & 3750, Jalan Lata Perahu, Kg. Chuar Hulu, Mukim Chegar Galah, 33020 Kati, Kuala Kangsar, Perak Darul Ridzuan

Pejabat Urusan :

No. 35, Jalan USJ 21/11,  UEP Subang Jaya, 47600 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan

Telefon : +603-8024 2533 Fax :      +603-8024 3422 E-mail : info@syamille.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Syamille AgroFarm & Resort, Kati, Kuala Kangsar – Cayalah! Ada Jugak Accommodation Lain Kat Kuale!

  1. best juga ke resort ni.. bukan selalu dapat tengok kambing di resort.. mmg hi-tech la diaorang yang buat resort ni..
    paham-pahamje lah.. najis kambing/bau kambing ni..
    silap2 lari pengunjung.. tak tahan bau..

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : hehe tuh la kan. nanti la kalau aku ada masa aku singgah ke resort neh. aku akan buat review baekkkk punya. hehe 🙂

    Reply

  2. … perghhh memang 1st class (kalau kandang kambing aku dulu, memang meriah dengan bau tahi kambing + kambing tak mandi).. 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : tuh la kan. memang 2 in 1. dapat ternak kamben then dapat duit buat resort. perghhhhh masyukkkk 🙂

    Reply

  3. Dah lama gier tak turun ke kuala kangsor…. baguish laa ade tempat camnie..

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe aku pun mcm dah lama je tak turun ke kualer. hehe 🙂

    Reply

  4. macam-mana nak gi sana? berapa harga resort kat sana?

    Reply

  5. alhamdulillah…satu lg tempat yg mmg jd idaman aku..nih…boleh bawak geng belia kubang pasu p melawat sambil blajaq apa yg patut..

    Reply

  6. NEGERI KOME TUUU…=)

    Reply

  7. “Mengapa Perlu Bayar Lebih?”
    Bukankah Ada Cara Untuk Berjimat?
    Canggih, Mudah, Selamat Dan Berkesan .

    “Rahsia Penjimatan AIR Dengan Kaedah” Pengerudian Telaga Air Bawah Tanah (TUBEWELL) Canggih, Mudah, Sah, Selamat Dan Terbukti
    ( SILA KLIK SINI)

    Ketahuilah Rahsia Penjimatan Air Yang Berkesan.Murah.Mudah & Selamat. Ianya Sah Disisi Undang-Undang..Terbukti Berkesan Dijamin Selamat. Jaminan Wang Dikembalikan Jika Bermasalah.*3 Bulan Jika Anda Tidak Berpuas Hati Dengan PERKHIDMATAN Kami*

    MHH HIDRO ENGINEERING SERVICES (SA 0089643-X)
    No.19 -1 (1st Floor), Jalan Peniaga U1/34,Hicom Glenmarie, 40150 Shah Alam,Selangor Darul Ehsan, Malaysia
    HOT LINE 6(010)-436 4742 6(010)-4364743 * Sila tinggalkan sms jika talian sibuk @ tidak dapat dihubungi*

    Feel Free To Visit Our Web Site Addresswww.MHHHidro.com(**Kami Sahaja Mampu Menawarkan Pakar-Pakar Pengerudian Telaga Air Bawah Tanah Dan Beserta Jaminan Produk Selama 12 Bulan**)

    Reply

  8. I feel like going to ur place this weekend..is it OK? I dont really know where this place is,how many kilometres from Kuale ? which way should be taken if i come from north.

    Reply

  9. sesiapa mahu keterangan lanjut pasal syamille resort tu boleh lah lawat website rasmi dia http://www.lataperahuescapade.com.

    Nizam, dulu saya ada post website address syamille resort ni tapi kena delete. Jangan la delete yang ni pula sebab ramai yang nak tahu details akan resort ni…saya hanya info sharing je…tq bro!

    Reply

  10. Salam.. Nak tanya seekor kambing untuk Aqiqah berapa harga…
    Ada tak jual kibas utk Aqiqah & kalau ada berapa seekor..

    Reply

  11. As. Salam,

    Saya berminat hendak menginap/bercuti di resort ini, tolong berikan saya maklumat untuk kesana dan kadar bayaran. Terima kasih.

    wyws.Ipoh

    Reply

    KNizam Reply:

    wan : sila contact direct ke resort ya 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.