Sutera Harbour Treasure Hunt 2008

malaysia neh memang banyak giler lah treasure hunt

hehe latest pasal sutera harbour treasure hunt 2008

kalau aku nak masuk surelah kena pegi ke kota kinabalu kan

hehe nantilah decide. haha

click sini kalau nak tahu apa yang korang akan alami nanti ! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Sutera Harbour Treasure Hunt 2008

  1. haha. bestnye dapat jalan jalan dekat sana. pastu blog update dr masa ke semasa ape yg kita bwat! sgt cool!

    starwalker’s last blog post..#Random Shots

    Reply

  2. starwalker : memang best biler dapat buat reality blog post camni kan. hehe ko bila lagi nak buat camtu. hehe 🙂

    Reply

  3. kau betul nak masuk? kalau betul, dah kira gila treasure hunt kau ni 🙂

    azwanhadzree’s last blog post..Show Me The Adsense

    Reply

  4. azwan : hehe tengah fikir2 nak masuk ke idak. banyak gak belanja ni kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge