Susah2 Aku Makan Fruit Platter Adjer Lah

Hehe nak bagi 1 tips kalau nak order room service, dan korang x tau samada makanan tuh sedap ke idak
Biasanya aku akan order sekalo fruit platter neh ok. Hehe
Sebab kalau makanan yang aku order x leh masuk tekak, at least aku ada buah nak buat makan kan
Macam chicken tikka malam tuh, tu je boleh masuk tekak, lagi dua mmg x leh masuk langsung dowh. Haha
So kekenyangan ngan buah adjerlah aku ok. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Susah2 Aku Makan Fruit Platter Adjer Lah

  1. ok lah, makan buah pun boleh kenyang ape . .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge