Susah2 Aku Makan Fruit Platter Adjer Lah

Hehe nak bagi 1 tips kalau nak order room service, dan korang x tau samada makanan tuh sedap ke idak
Biasanya aku akan order sekalo fruit platter neh ok. Hehe
Sebab kalau makanan yang aku order x leh masuk tekak, at least aku ada buah nak buat makan kan
Macam chicken tikka malam tuh, tu je boleh masuk tekak, lagi dua mmg x leh masuk langsung dowh. Haha
So kekenyangan ngan buah adjerlah aku ok. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Susah2 Aku Makan Fruit Platter Adjer Lah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.