susah juga ada domain sendiri ni ya… :)

sekarang saya sudah ada domain sendiri di sini 🙂

sudah juga la sebenarnya

ianya takdelah sesenang yang disangaka

banyak kerja kena buat. sekarang pun tak habis lagi

saya baru 70% siap. ada byk lagi nak kena buat

nantilah kalau saya ada masa, saya akan blog pasal nak buat hosting sendiri neh. hehehhe semua tips2 akan saya beri. apa2pun inikan ilmu. ianya perlu dikongsi bersama. heheheheh ilmu kita neh bukannya banyak pun kan. hanya ibarat butiran pasir di pantai ciptaan Allah swt. 🙂 hehhe marilah kita kongsi bersama2 ilmu yang ada di dunia siber ini ya !

psssst – blog lama saya di knizam94.wordpress.com akan saya tinggalkan sbg kenangan 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “susah juga ada domain sendiri ni ya… :)

  1. Congratulations bro! Welcome to the club! It’s about time..

    Reply

  2. orang kate kayuh pelan2. nanti siap gak blog ko ni.

    webhosting pakai siap? laju semacam je sume mende.

    Reply

  3. typo tu,

    webhosting pakai siapa bro?

    Reply

  4. narrowband : heheheeh tengkiu2

    ed : hehehhe thanks! tu la pasal. ehehhe aku pakai serverfreak. so far so good la. hehehh 🙂

    Reply

  5. cool …
    Mari kita meriah kan dunia maya …

    Reply

  6. halim : hehehehehe ye marilah bersama2. thanks 🙂

    Reply

  7. selamat datang ke dunia .com… ha ha ;p

    akhirnya blogger yg masuk majalah 3 ni sudah ada .com…

    Mohd Ismail’s last blog post..Uji pandu WordPress 2.5 (seronok terjamin!)

    Reply

  8. ismail : hehehhe jgnlah camtu. malulah saya. hahahahaaha pening gak la ada dot com neh. hehehe banyak mende kena buat lak tuh. ingatkan senang. rupanya susah juga. heheheh 🙂

    Reply

  9. Hohohoh, syok beb ada dot com sendiri, “Kuasa Di Tangan Anda”!! Kalo webhoster buat hal, “Kita Gigit Tangan Dia”! 😀

    Reply

  10. Tahniah brader. Alah bisa tegal biasa.. lelama nnti okla, silap2 bertambah lagi blog

    zaki blogjer’s last blog post..VisionApp Remote Desktop enable the remote connection of multiple systems in just 1 click

    Reply

  11. mr ah fa : heeh mmg syok. ada kawalan dalam tangan sendiri. boleh sesuka hati je ubah sana ubah sini. bolah musnahkan css ngan php sekali. heheheheeh 🙂

    zaki blogjer : hehehheh saya respect la ngan blog kamu yg cool, simple dan banyak maklumat. heheheh thanks 🙂

    KNizam’s last blog post..“Makan Biji Teratai” Dalam Majalah 3 TV3 Tadi & Komik Alam Perwira ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge