Survey Carpet kat Melody Area

Perghhhhh bila dah ada rumah kena la beli karpet kan
Sejuk giler siot jalan atas tiles neh ok
Tambah2 nak masuk winter neh kan
Mmg sejuk giler dowh, winter nanti boleh sampai ke 0 celcius
Rambang mata siot tengok karpet neh semua
Harga mmg jauh lebih murah la compared ngan malaysia kan
Mmg nampak lawa, quality giler, mmg kelabu mata biruku kejap. Haha
Last2 x tahu mana satu nak beli, datang lain kali je la
Hehe lain kali dtg ntah2 angkut sampai 3 terus. Mmg lawa siot
Mcm karpet dalam istana di zaman silam ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Survey Carpet kat Melody Area

  1. Cantik carpet tu, brapa diorang jual?
    Nice blog, tp lagi nice kalau ayat tak banyak short form.. 🙂

    Reply

  2. boleh kirim untuk rumah baru? haha

    Reply

  3. aku suka karpettt.. seni itu indah!

    Reply

  4. kan kalau bagus kalau carpet nie boleh terbang, zam zam alakazammmm . . . boleh balik Malaysia

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.