Surah Rahman – Beautiful and Heart Trembling Quran Recitation by Syed Sadaqat Ali

oklah bulan2 puasa neh

especially malam2 macam neh baik kita dengar al qurah surah ar-rahman ni kan

lepas tuh kita pakat tadarus plak sementara nak tunggu sahur tuh

surelah best dunia dan akhirat. amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Surah Rahman – Beautiful and Heart Trembling Quran Recitation by Syed Sadaqat Ali

  1. ni surah yg salu ibu mengandung baca tu kn?
    utk baby.. kan? kan?
    ke bukan? aku salah ek? huhuu~
    aku lemah lg bab2 agama ni..
    mintak maaf~

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : hehe betul la tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  2. Sesuai sgtlah huh..aku ni pepagi baru dpt online..dengar bacaan al-quran..tenang jiwa skit dengan broadband maxis yg lembab ni

    Reply

    KNizam Reply:

    catzer : hehe alhamdulillah. hehe 🙂

    Reply

  3. Ar-Rahman.. mmg bacaannya akan meruntun jiwa. chewah! tapi jujurnya, sy rs benda yang sama bro KNizam 😉

    saya suka ayat last tu surelah best dunia dan akhirat. amin

    satu ending yang sempoi tapi bermakna 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    nono : tuh la kan. dengar pun dah meruntun jiwa. kalau baca sendiri lagilah best. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge