Supplication (OST The Kite Runner) – Sami Yusuf

tadi sempat aku melayan movie the kite runner kat hbo

walaupun dah beli dvd pastu dah beli buku, x sempat pun nak tengok keduanya. hehe

memang best siot cerita neh. aku tertengok sebab ada scene kat peshawar tadi.

ada satu lagu yang paling best dalam movie neh nyanyian sami yusuf

memang menyentuh jiwa dowh dengar lagu neh

tak percaya cubalah dengar.

siapa dah pernah tengok movie neh pasti akan terkenang scene dalam movie neh masa lagu neh dimainkan kat tangga tuh

[x4]
Allahumma salli ‘ala,
Sayyidina,
Muhammadin an-Nabiyyi al-ummiyyi,
Wa ‘ala alihi wa sahbihi wa sallim.
(Translation: O Allah, send your peace and blessings upon our Master Muhammad, the Unlettered Prophet, and upon his family and companions.)

O My Lord,
My sins are like
The highest mountain;
My good deeds
Are very few
They’re like a small pebble.
I turn to You
My heart full of shame,
My eyes full of tears.
Bestow Your
Forgiveness and Mercy
Upon me.
Ya Allah,
Send your peace and blessings
On the Final Prophet,
And his family,
And companions,
And those who follow him.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Supplication (OST The Kite Runner) – Sami Yusuf

  1. salam saudara penulis..
    ada idea tak mana saya dapatkan vcd/tonton filem ni?

    Terimas..

    Reply

    KNizam Reply:

    annisa : cuba carik kat official website dia. boleh order online kot. hehe 🙂

    Reply

  2. sami yusof memang best…
    tak kurang juga dgn Yusof Islam (Cat Steven)

    Reply

    KNizam Reply:

    syin : masa tengok cerita neh mmg best giler ah. hehe 🙂

    Reply

  3. wahhh..,.best best best

    rasa nak dengar aje berulang2 kali..
    huhuhu

    pentang ni nak carilah citer ni…huhuhu

    (maza datang dri blog kujie itew) hehehhee

    Reply

    KNizam Reply:

    maza : sedap lagu ni. sedih je masa budak tu hilang. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge