Superb Opening Ceremony of The 2008 Olympic at Bird’s Nest Stadium, Beijing !

memang superb giler !

aku suka ! haha

power dia punya performance. dengan lighting sekali

fireworks lagi la superb. dah diaorang mmg terrer giler bab bunga api dowh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 responses to “Superb Opening Ceremony of The 2008 Olympic at Bird’s Nest Stadium, Beijing !

  1. tadi saya tengok kat kedai makan. perghh… memang tak berkelip. hehe

    LiyanaNaznim’s last blog post..Sunyi damai, damai sekelilingku

    Reply

  2. cepat nyer info. Sampai video pun dah masuk. hehehe :up:

    taukey’s last blog post..Memohon Nasihat

    Reply

  3. wahhhhh cepatnyer update heee yup yup sungguh menarek dgn lampu2 , berlari2 kat bebola gergasi, reallyyyy kagum hohoho

    syafira’s last blog post..persetankan : tema .m.o.t.i.f. (tgah update dis entry give me time :))

    Reply

  4. aku memang admire kau la nizam. cepat nak mampus kau bagi update sesuatu event. kau tengok tv sambil laptop kat riba ke?

    aeropama dot com’s last blog post..Theme Baru Servis Baru

    Reply

  5. :up: ๐Ÿ™‚

    Lajunye ko buat laporan. Part paling best la for me, masa diorang buat abjad perghhhhh 3D. Part kagum when the obor dinyalakan… memang berbaloi tengok. Siapa missed it memang patut pun regret!

    Hafiz’s last blog post..New journey

    Reply

  6. memang grant giler majlis diorang ni..best tgk..

    Mohd Hafifi’s last blog post..Cara Terbaik Dapatkan DUIT

    Reply

  7. owh…sy terlepas nak tgk awal2 opening tu..huhu..rugi2~

    cikF~’s last blog post..LaGu TeMa~

    Reply

  8. rugi2 xdapat tgk yg awal2 punye opening…huhu

    cikF~’s last blog post..LaGu TeMa~

    Reply

  9. 1 juta untuk dimenangi. Jika tiada pemenang, adakah nilai itu akan accumulating untuk next Olympic? ๐Ÿ˜€ Kalau berlaku seperti itu nampaknya nilainya akan mencecah 10M atau 100M (Bergantung kepada bila kiamat).

    pening’s last blog post..Donโ€™t defrag flash drive

    Reply

  10. aku suak time yg taichi ramai2 tu… semart giker… ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Ž

    topo’s last blog post..kenapa blog saya tak ramai pelawat macam blog dia??

    Reply

  11. liyana : memang best giler opening dia. tak sure lah samada malaysia mampu buat camtu ke idak. haha ๐Ÿ™„

    Reply

  12. taukey : hehe biasalah efficient kan. best tau live blogging camni. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. syafira : hehe mestilah cepat update. barulah best โžก

    Reply

  14. aeropama : heheaku biasanya akan buat live blogging. so laptop on saja sementara aku tengok tv tuh. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  15. hafiz : hehe biasalah.. aku paling suka yang globe tuh. mmg cool :confusedlot:

    Reply

  16. hafifi : hehe tu la pasal kan grandeur tahap gaban ๐Ÿ™„

    Reply

  17. cikf : hehe rugiii wooo. tapi youtube kan ader. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  18. cikf : hehe rugii woooo ๐Ÿ™„

    Reply

  19. pening : hehe 1 juta dah tak penting. yg penting kena dapatkan dulu emas itu. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  20. topo : hehe aku suka ngan semua acara. mmg cool lah stadium tuh ๐Ÿ™„

    Reply

  21. pergh..laju je update.. huhu.. abes r…pasni jadi gerai goreng pisang lagi r blog ni.. ๐Ÿ˜›

    izzat’s last blog post..080808 Welcome iR Galleria!

    Reply

  22. huhu the video is no longer available, cari kat utube pun takde camtu huhu ๐Ÿ˜ฅ

    kawaii_desu’s last blog post..phenomenal….

    Reply

  23. izzat : hehe biasalar ni la nama dia live blogging ya :confusedlot:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge