Sup Tulang Sup Bunjut Adabi

Live Update: 26 Dec ’09, 2.06pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Perghhhh aku check dalam freezer still ada lagi la 2 ketul tulang balance raya haji hari tu
Ni ada chance nak kena buat sup tulang neh kan
Rencah sup tulang adabi pun aku ada bawak siap2 from malaysia
Haha dah macam kedai runcit kat dapur aku neh ok. Hehe
Malas nak masak banyak2 kita makan sup tulang ngan nasi putih la hari neh ya. Hehe
Jemput makan semua ya. Weeheeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Sup Tulang Sup Bunjut Adabi

  1. sedapnya..yummy..

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : hehe sedap giler. tambah2 makan masa sejuk2 neh kan. hehe 🙂

    Reply

  2. apa lah rasanya ek hehehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : rasa soup la weiiiii haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.