Sup Ekor Anyone ?



Sup Ekor Anyone ?, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Sup Ekor Anyone ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Sup Ekor Anyone ?

  1. wah…ni betul2 kaw….

    Reply

  2. ko makan ke sup ekor zam???
    aku tak makan, dan tak pernah nk makan..
    ade rase “najis” sket2 tak??
    heheh..
    kang bende tu jadi “penyapu” kepada tut-tut tu mase yukyek.. :mrgreen:

    Reply

  3. kujie : hehe dah jadik sup malam ni lagilah kaw2 👿

    Reply

  4. cekgu : hehe mestilah makan. rugi lah ko kalau x makan. hehe 👿 ala tuhs emua banyangan ko adjer. hehe 😀

    Reply

  5. selalunya benda dirembat paling awal, macam mana kau sempat plak ambil gambar 🙂

    Reply

  6. wahh part ni la yg best….menjadi rebutan setiap penunggu kat tepi time org korban tu…hehe…dok tgk je bukan nak nolong….last2 pakcik yg tukang lapah je yg dapat…heheh….seb bek aku tolong dapat gak merasa sop tu….heheh..amacam bro..sup ekor fresh…mengancamkan..hehhe

    Reply

  7. kazdo : hehe x sempat merasa pun sup tuh sebab balik awal la ke kl. ehhe 😕

    Reply

  8. huhuh rugi ar cam tu bro….tp memang best ar yg fresh2 nie….dapat plak merasa sikit…memang tak cukup….seb bek ade org bagi…heheh

    Reply

  9. azwan : hehe aku sempat amik gambar sebab pakcik yang merembat tuh dok sebelah aku je tadi. hehhe 🙂

    Reply

  10. nak kongsi cerita pasal ekor nie.. dulu adik kita gi la tengok orang sembelih lembu kat surau kolej (sekolah), pastu dia dengan excitednya gi call ayah cakap, ada ekor and ada kaki lembu.. pastu ayah cakap la bawak la balik, mana tau leh buat sup..
    .. kat rumah, excited gila dia.. and bila kotorang nengok, sah2 ekor lembu yang berbulu and kaki lembu bahagian tapak kaki lembu.. muahahahahahhahahhahahahhahhaha… kelakar gila.

    OPS, excited tak pasal2.. 😐

    Reply

  11. nono : wahhhhh memang cool la. naper korang tak rebus je rambut kat ekor tuh. hehe 🙂

    Reply

  12. nak mulut berbulu boleh la hahahaha

    Reply

  13. nono : haha cuba check balik periuk sup ekor. ntah2 ada. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge