Sunrise of Kashmir Mountain at PCBhurban

Live Update: 21 Feb ’10, 7.33am PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe penat ok bangun pepagi semata2 nak amik gambar sunrise ni
Mmg photog yg gigih la aku hari neh kan
Hampeh viewpoint yg biasa dia tutup sebab nak set up buffet bfast
Terpaksa lah aku menyejukkan diri turun ke taman kat bawah nak amik gambar sunrise ni
Kat hujung sana tu pergunungan azad kashmir yang dilitupi salji di puncaknya ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Sunrise of Kashmir Mountain at PCBhurban

  1. Salam Bro Nizam…

    Cantik… i likee… saya dari dulu nak shoot sunrise tak dpt2 lg… huhuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    atikah : kena rajin bangun pagi woooo hehe 🙂

    Reply

  2. terbaek dari ladang!!! ni baru pakai kamera nokia. kalau DSLR. fuhhh

    Reply

    KNizam Reply:

    dime : haha dlsr bulky giler ah. karang terstanded plak aku kat airport. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge