Sungai Mengalir Deras Di Sebelah Hotel Fairyland at Malakhandi, Khagan Valley

Live Update: 4 Jun ’10, 8.28pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

hari tu masa aku post pasal hotel fairyland ni ada yg tanya pasal
gambar hotel sebelah sungai
ni aku snap gambar bangunan hotel yang betul2 sebelah sungai
mmg sungai ni tengah mengalir deras masa ni ok
sejuk je air dia, air daripada salji yang mencair kat northern pakistan
mmg recommended la kalau nak dok kat sini kat malakhandi kaghan valley
aku akan singgah lagi la ke hotel ni lain kali ok hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Sungai Mengalir Deras Di Sebelah Hotel Fairyland at Malakhandi, Khagan Valley

  1. derasnya air sungai tuh… tapi nampak macam cetek je.. betul ke??

    Reply

    KNizam Reply:

    zik : eh dalam tuh ok hehe 🙂

    Reply

  2. Boleh mandi ke kat situ, atau buat activiti-aktiviti lasak?

    Reply

    KNizam Reply:

    jbcool : sini susah sket nak mandi sebab air tu sejuk ya amat. air salji cair tu tau hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge