Suhu Dah Mencecah 45’c Di Bumi Islamabad, Di Sukkur Dah Sampai 59’c

Live Update: 27 May ’10, 7.06pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

haha dah makin panas ok kat islamabad ni
suhu dah mskin meningkat sampaikan aircond pun mcm dah slow gitu
ni baru pre summer belum lagi sampai summer yg real bulan depan hehe
mmg akan lagi panas la
semua akan jadi zombie terbakar tengah2 panas ok
rimas siot ni yg rasa nak pergi tasik beku bersalji lagi ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Suhu Dah Mencecah 45’c Di Bumi Islamabad, Di Sukkur Dah Sampai 59’c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.