Sudah2lah Tuh Ya Suratkhabar Utusan Malaysia. Hehe :)

aku malas nak beli paper ni lagi

dah la masa election tuh result lembap giler nak keluar kat website dia

hampeh.

harapkan malaysiakini adjer.

yang ni online version je.

jimat sket duit.

haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Sudah2lah Tuh Ya Suratkhabar Utusan Malaysia. Hehe :)

  1. Ko perasan tak yang media arus perdana skang ni berubah jadi batu api antara pembangkang? Siot tol. Dah kalah tu diam je lah.

    Affuan’s last blog post..Saiz iklan Adsense paling berkemungkinan untuk dapat klik

    Reply

  2. ok I know what is the meaning of DEB already (Dasar Ekonomi Baru). So what is your point of view about this matter?

    vickie’s last blog post..Get FREE Domain Name and Hosting, Convert Your blogspot to Your Own Domain

    Reply

  3. affuan : tu la pasal. lepas ni aku nak continue post pasal normal life plak la. haha 🙂

    vickie : heheh deb = dasar ekonomi baru. reserve my comments. need to wait n see what’s the new cm of penang will do later. hehe 🙂

    Reply

  4. more woes from me looking at the headline! as a penang citizen!!

    Reply

  5. mungkin utusan patut persoalkan, what actually happen to DEB. siapa yang betul2 benefit darinya. berapa byk kerajaan belanjakan dan berapa byk yang untuk dari dasar2 yang dilaksanakan.

    mungkin ini boleh bukak mata sikit.

    azwanhadzree’s last blog post..NuffNang Kept Their Word

    Reply

  6. kawaii : belum apa2 dah woes. jgn percaya sgt pada paper neh 🙂

    azwan : bagus cadangan ko. ko patut jadi editor diaorang la. hehe 🙂

    Reply

  7. Baca Malaysiakini lah for political reporting. Barisan Rakyat buat betul dia cakap, Barisan Rakyat gaduh pun dia report.

    Nak login dan password? 😉

    Reply

  8. saya tk baca terus..kalau baca pun jenguk senyum kmbing 🙂

    syamsulariff.com’s last blog post..Orang kata saya pakar plagiat

    Reply

  9. before keluar utusan lagi kami dah dengaq berita ni tapi bila dah kuar paper cam confirm je…

    Reply

  10. idlan : heheh nanti aku nak subscribe sendiri. thanks 🙂

    syam : heheheheh tengok kartun je ko ek 🙂

    kawaii : kat internet dah berlambak dah. paper je lembap

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge