Suasana Masih Lagi Berkabus Teruk di PTDC Hotel Ayubia

Live Update: 7 Aug ’10, 12.40pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

perghhhhh dah masa lunch pun still berkabus teruk lagi ni
mcm mana nak naik chairlift kat ayubia ni ek?
nampaknya nak main kriket pun x nampak bola mcm ni
best jugak jalan2 kat dalam kabus kat ptdc ayubia ni
bilik pun cun, kemas dan bersih. mmg recommended la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Suasana Masih Lagi Berkabus Teruk di PTDC Hotel Ayubia

  1. berkabus..tapi view still cantik..

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : kabus tebal ni menakutkan jugak la sebab x nampak depan masa driving woooo hehe 🙂

    Reply

  2. Nizam, hotel2 kat sana di kaw pedalaman mcm ni berapa cost? U kene pakai cash semua ke credit card ada kat certain area

    Reply

    KNizam Reply:

    faizah : pakai cash je. credit card kadang2 offline sebab sini selalu loadshedding wooo heh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge