Suasana Masih Lagi Berkabus Teruk di PTDC Hotel Ayubia

Live Update: 7 Aug ’10, 12.40pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

perghhhhh dah masa lunch pun still berkabus teruk lagi ni
mcm mana nak naik chairlift kat ayubia ni ek?
nampaknya nak main kriket pun x nampak bola mcm ni
best jugak jalan2 kat dalam kabus kat ptdc ayubia ni
bilik pun cun, kemas dan bersih. mmg recommended la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Suasana Masih Lagi Berkabus Teruk di PTDC Hotel Ayubia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.