Suasana Luar McDonalds Islamabad

Live Update: 17 Mar ’10, 11.09pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Kat sini mcdonalds adalah salah satu target la kan
Mana x nya mmg sah2 la mcd ni western punya kan
Punya la susah nak masuk mcd kena lalu mcm2 kawalan keselamatan
Nak masuk siap kena lalu scanner bagai la kan
Taku pun ada bila singgah ke mcd neh
Seb baik la rasa dia sama mcm kat msia
Walaupun spicy chicken mcdeluxe dia x sepedas di msia hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Suasana Luar McDonalds Islamabad

  1. Assalamualaikum,
    Saya nasihatkan elok saudara tidak pergi makan di situ. BAHAYA. Kalau nak makan juga saudara cari le kedai mamak nasi kandaq (ada ke di sana?). Atau kalau teringin sangat ayam Mcdonald tu, mintak sapa-sapa di Malaysia kirimkan..hehheh..

    Reply

    KNizam Reply:

    zainal : kedai mamak, yilek. kedai nasi kandar, yilek, nasi campur, yilek. nasi lemak, yilek. hehe 🙂

    Reply

  2. salam bro.. rasanya tak asing lagi even kat Delhi pun mase aku ke sana tahun 2007 McD, Italian Kitchen & shopping malls dipenuhi Scanner di depan pintu dgn pakgad2 gurkha dok usha2 kt entrance restoran.

    kadang2 rimas tapi bile fikir2 balik itu safety measure so layan sajerla hehehe. tapi yang paling melampau adalah metro Delhi (laptop kene bukak battery utk diperiksa.wtH)

    Reply

    KNizam Reply:

    hazwan : yep sama mcm india after mumbai attack rasanya. ni aku tak amik gambar kat gate mcd ni hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.