Strawberry Season at Islamabad

Live Update: 7 Mar ’10, 6.19pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Aku perasan dah dekat sebulan dah kedai kat rana market ni dok jual strawberry
Mmg tgh musim la sekarang ni kan
Terasa mcm nak pergi ke strawberry farm adjer memetik sendiri strawberry ni
Tengok la mcm mana nanti kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Strawberry Season at Islamabad

  1. sedapnyaa

    Reply

    KNizam Reply:

    mrrollies : manis wooooo hehe 🙂

    Reply

  2. mahal tak kat sana berbanding kt CH

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : mahal gak la k jie. tapi nak merasa apa salahnya kan hehe 🙂

    Reply

  3. wahh..strawberry dah masak..emm..cherry ada tak kat sana??
    emm..sedapnya kalau dapat petik n makan cherry..

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : cherry belum musim lagi ya hehe 🙂

    Reply

  4. Macam sungguh besar saja!

    Reply

    KNizam Reply:

    bcd : hehe nampak besar sebab gambar tu close up ya hehe 🙂

    Reply

  5. Kalau gi petik, memang syok tak sedar diri.. balik umah nanti menyesal petik banyak sangat… (takpe bole buat milk shake)

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : ya betul mmg terpetik banyak punya la kan hehe 🙂

    Reply

  6. sedapnya . . . makan dengan coklat

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : kena cairkan coklat dulu hehe 🙂

    Reply

  7. ohhhh myyyyyyyyy~

    Reply

    KNizam Reply:

    julia : ala buat2 terkezut plak dia hehe 🙂

    Reply

  8. wahhh… menark nih.. strawbery + choc = terlioq..

    Cuba la beli.. manis tak?

    Reply

    KNizam Reply:

    nur : mmg manis ya. tak sedar mengunyah hehe 🙂

    Reply

  9. np x nmpak merah sgt?
    hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    scromix : sebab camera ni. sebenarnya merah ok hehe 🙂

    Reply

  10. Assalamualaikum,
    Hmmm..nampak sedap. Mana mahal harga dengan durian?

    Reply

    KNizam Reply:

    zainal : strawberry ni murah sebab ditanam di sini ya 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.