Stats for KNizam.com For 2008 !

tadi aku pergi visit ke infomalaya kejap

baru aku perasan yg aku terlupa nak check the stats for this blog lah !

hehe neh kat bawah neh aku paste awstats dia ok

hopefully 2009 lagi cemerlang lah kan. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Stats for KNizam.com For 2008 !

  1. gile stat ko…
    mmg ramai visitors…ko kan fofuler…hensem, comei…otai… :mrgreen:
    tahun ni makin ramai la nih…

    Reply

  2. chekgu : hehe tengkiu2 haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. salam tahun baru.. wah.. memang popular la blog nie… ngetop

    Reply

  4. uncleg : hehe tengkiu2 ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. wah..popular giler..
    huhu..
    salam tahun baru.. ๐Ÿ˜€

    Reply

  6. ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฎ testing ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฎ

    Reply

  7. tahniah bro….memang hebat la blog ni…. ๐Ÿ˜€

    Reply

  8. wow!
    giler hebat!
    otaimer la katekan…he3

    bro…cam ner nak tengok stats cam tu ek??
    sy nak gak tengok stats sy….hu3

    Reply

  9. aman : hehe takde la fofular mana. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. lydia : testing masuk spam la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. ed : hehe tengkiu2 hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. loque : hehe stats neh memang available automatic kat server aku la. cuba tanya hosting ko ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. blog vukanlarrr hakmilik.. kekallls
    anyway, keep it up bro.. moga moga kekal ke jinjang pelaminnns.. ihiks

    Reply

  14. en_me : hehe tengkiu2 en_me. hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

  15. Nampak gaya, KNizam.com lebih populer dari infomalaya.com, haha..
    Tahniah2.. =D

    Reply

  16. Banyak ni ! Fames la brother

    Reply

  17. bat : aku suka infomalaya. lagi universal. tak mcm personal blog. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  18. ahmike : hehe tengkiu2 ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  19. wah!! :XO: ramainya stat dia.. heheh.. anyway, tahniah utk stat 2008! kita bina empayar 2009 plak jom! :up:

    Reply

  20. mohdhilmi : hehe thanks. ๐Ÿ™‚

    Reply

  21. bagus nih
    blog aku punya awstats pun tak sampai 1GB sebulan
    wahhahahahahh
    bila la aku nak maju nih?

    Reply

  22. hamdi : lama2 glamer lah tuh. hehe keep on blogging ya ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge