Statistics Berkenaan KNizam.com Daripada AwStats – 2008, 2009 & 2010

dah lama plak tak check performance blog ni kan. hehe

aku start secara serius buat blog ni circa 2008 dulu. masa dulu baru je beli domain ok

memang kelam kabut kejap. dah la xde fantastico ok dalam server

terkulat2 aku install manually WP masa tuh, pastu terkial2 belajar WP sorang2 hehe

the rest is history.belajar sendiri and then pandai pun sendiri adjer la.

jom kita check kejap performance blog ni untuk 2008, 2009 dan 2010

ini bukan entry memuji diri sekadar nak tengok kat mana blog aku sekarang ni kan

aku pernah kena ddos atatck 2 kali, semua pasal General Election 2008 ngan EURO 2006

masa beijing 2008 pun nyaris2 aku nak kena ddos. lepas tuh aku dah serik dah ok

malas dah aku nak update blog pasal perkembangan semasa secara serius

cukoplah dapat traffic menggila secara tetiba. pastu merana. haha

tak pasal2 masa GE 2008 tuh serverfreak siap kena pindahkan server aku ke sans fransisco ke mana ntah.

now blog aku more towards #LiveBlogging. syok woooooo hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Statistics Berkenaan KNizam.com Daripada AwStats – 2008, 2009 & 2010

  1. i’m not worthy! i’m not worthy!

    heheh

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : hahahahahahaa 🙂

    Reply

  2. huh.?
    harap2 blog sya yang masih bayi ni bley jd cm blog KNizam!
    Insya Allah~

    Reply

    KNizam Reply:

    emy : hehe tunggu masa je nak fofular tuh hehe 🙂

    Reply

  3. wow, not bad. from 100k to 175k and now already at 186k for 9 months. Quite a large followers..

    Reply

    KNizam Reply:

    mahathir : hehe biasa2 je ni hehe 🙂

    Reply

  4. glemernyerr abang tewww..

    patutlar lamer x mai blog me kanns.. ihihi

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe x sempat la hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge