Standard Menu Dengan Roti Neh

Aku perasan kalau aku order apa2 menu kat hotel neh mesti datang sekali dengan roti sebakul neh. Hehe
Kadang2 aku x sentuh pun roti moti neh sebab dah kekenyangan kan
Ntah apa motif hantar xtra roti aku pin x sure
Tapi malam neh aku order room service siap request x nak lagi roti2 neh ok. Hehe
Muak dowh asyik layan mende yang sama adjer kan, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.