SPR Batal Laksana Dakwat Kuku ? Ala Yang Warna Ungu Tu Lah ! Haha

la spr dah batalkan ke eh ?

aku baru je beriya2 nak amik gambar jari aku lepas pilihanraya nanti dengan warna kuku tuh.

hehehe sure nampak cool kan.

lepas je buang undi (betul ke translate vote = buang neh?)

terus amik gambar jari ungu dan post direct ke flickR sebelum direct blogging right outside the polling centre at sek keb sinaran budi, rawang. barulah dinamakan live blogging direct outside the polling centre for GE 2008 kan. huhu

how’s cool is that ? haha

read here

ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “SPR Batal Laksana Dakwat Kuku ? Ala Yang Warna Ungu Tu Lah ! Haha

  1. Is BN really become *that* desperate?

    Fuqaha’s last blog post..Stupidity at its Best

    Reply

  2. fuq : tu la pasal. hampeh la camni kan 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge