splashup.com – another superb ps look-a-like web editing ?

perghhhhhh lebey kurang je macam ps siot !

web based plak tuh! geeeewhheeeezzz 🙂

splashup.com – another superb ps look-a-like web editing ?

u will get this screen that looks exactly like mini version of ps cs3 when u click the above 🙂 heheheh apa lagi moh la kita klik sakan kat sini kan. heheheheheh online editor lagi la lepas neh

now everyone can be ps cs3 maestro! hahahahaha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “splashup.com – another superb ps look-a-like web editing ?

  1. Sekadar kunjungan balik.. pasal online guna hset yg pakai maxis, tak pasti.. kena call service center nya kot.. sorry.. tak byk tau pun sbnrnya.. :))

    Reply

  2. blh ajar, mcmana u buat ‘who’s online’ tu?

    Reply

  3. ibnrajab : ok nanti saya call maxis. x sabar2 nak pakai pakej maxis internet2Go neh. hehehehe

    click kat link ni – http://whos.amung.us/

    pastekan code kat bawah ni dalam text widget

    slamat mencuba! 🙂

    Reply

  4. alamat code disable la dalam wordpress 🙁

    cuba sekali lagi



    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge