Spill Over at Rawal Lake

Live Update: 31 Jan ’10, 2.14pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe dah x de mende nak buat lepas lunch tadi singgah kejap kat rawal lake
1st time aku nak datang kat sini
Selalu nak dtg asyik bertangguh adjer
Takpe kita recce dulu, kalau ok baru kita pergi ramai2 hehe
Sekarang neh dry season kat sini
So air kat rawal lake neh agak kering la kan
Kalau tak boleh nampak air banyak turun ikut spill over neh
Mesti best kan, dengan bunyi dia etc hehe
Tunggu la time spring nanti bila salji dah start cair, surelah akan banyak air kat dam neh
Boleh aku naik boat sekali. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.