speedtest.net kat menara tm

wahhhhh upload yg powerful ๐Ÿ™‚

tapi download yg agakla hampeh ๐Ÿ™

bila petang slow giler ๐Ÿ™ isp pun dah bertukar. no wonder. hahahaa

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 responses to “speedtest.net kat menara tm

  1. hehehehe… kami punye:
    Upload: 5374 kbps
    Donlod: 909 kbps

    Gunalah NTT Communications Corp..hehehe ๐Ÿ˜›

    Reply

  2. yana : makkk aihhhhh giler lajuu. tak aci ma………

    Reply

  3. hahaha.. tau takpe.. sbb tu aku stress gile internet kat mesia.. terhangguk2 tunggu..

    Reply

  4. yana : adakah bermakna aku perlu juga berhijrah ke sana. hahahahahaha ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. opss ..terbalik..

    donlod: 5374
    uplod : 909

    ๐Ÿ˜›

    Reply

  6. oit oit nak berhijrah ke mana tu haaa

    Reply

  7. yana : hahahaha amendela terbalik plaks. ahaks

    jeff : nak berhijrah ke tempat yg broadbandnyer 5mbps la. hehehehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. waaaaaaa….

    nak test jugak la

    Reply

  9. ูƒุงูˆุงุง : ู‡ูŠู‡ู‡ูŠู‡ูŠู‡ูŠู‡ ฺ†ูˆุจุง ุฌุงฺ ู† ุชู‚ ฺ†ูˆุจุง. ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. waaa… kita dah test la office kita punya bro. i dont know what i means…

    Reply

  11. wa…. dah cuba la bro… sekasli tulis jawi tu… ni yg jeles ni.. tapi tulisannya halus sangat

    Reply

  12. kawaii : hah? x paham ke…hehehe

    mmg halus sket. hahaahhaha ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. tulisan jawai tu faham tapi halus sikit. yg tak paham the result tu… takat mana yg dikatakan sbg laju?

    Reply

  14. kawaii : boleh check out their website for explanation – http://www.speedtest.net/about.php

    Reply

  15. ok hehe but our office punya download lagi laju dr ur office kot hehe

    Reply

  16. tenkiu bro, by theway, u have been tagged hehee huhu

    Reply

  17. kawaii : hehhehehe dekat cyberjaya mmg la laju

    ala x kuasa la ngan tag2 neh. hehehhee ๐Ÿ™‚

    Reply

  18. Hummmm konspirasi tm, net kot…. maybe use jaring kat tm buildning satu kesilapan… Nguahahhah

    Reply

  19. dr ubie : aku pun pelik camner boleh tukar2 isp camtuh. heheheheh ๐Ÿ™‚

    Reply

  20. apesal TM lagi slow dr jaring? padahal 2-2 pakai line time (kan?)

    Reply

  21. ed : tu la pasal. aku rasa dua2 pakai line sama. confuse aku….

    Reply

  22. camne nak buat speedtest. tak gheri. tak pernah cuba. ade softwareke

    Reply

  23. omri : hehe boleh click je kat speedtest link tuh. tak yah nak install apa2 pun. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge