Special Website for SPM Leavers 2008 ! – Check Out This Blog “Scholarship Centre : Premier Scholarship One Stop Centre”

hehe ni khas untuk semua spm leavers 2008

sure lah bebudak spm neh tercarik2 cara2 nak apply scholar lah

semua lah. pasal universities lah. hehe

surelah tengah pening kepala nak amik course apa ke.

visit je blog neh

scholarship centre – one stop centre !

semua benda pasal scholarship kat malaysia ada dalam blog neh

bravo to the blog owner !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Special Website for SPM Leavers 2008 ! – Check Out This Blog “Scholarship Centre : Premier Scholarship One Stop Centre”

  1. bagus la hang ni. Tapi, macam mana nak suruh budak2 ni pegi website ni ek. Hmm.. Siarkan di akhbar? FB? FS? MS? H5? huhu.

    Reply

    KNizam Reply:

    abdus : ala bebudak sekarang dah pandai google dah. hehe 🙂

    Reply

  2. fuh! good info bro, thanks!

    !^_^

    “support jambulism”

    Reply

    KNizam Reply:

    kodok : hehe sama2 ya 🙂

    Reply

  3. Baik punye niche. Mmg musim org tnch carik scholarship. SPM and STPM pun baru release

    Reply

    KNizam Reply:

    zaki : tuh la kan. semua tengah hot pasal result spm neh. hehe 🙂

    Reply

  4. kenapa la zaman aku dulu xde pula website mcm nie.
    ke ada tapi aku x tau je.

    Reply

    KNizam Reply:

    maja : hehe dulu semua hardcopy adjer kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge