Special Thai Iced Tea @ Rain Nudle House, Pavilion KL :)

hari tuh aku sempat dinner kat pavilion KL

biasanya pegi makan kat area food republic, pavilion KL

sekali terasa nak makan kat cafe. sebab hengatkan nak guna laptop

hehe. sekali ternampak rain nudle house la kat sini

cam menarik je kan decor dia. plus tempat nampak ok

terus masuk and then order makanan ngan minuman. hehe

lepas order apa lagi terus la bukak laptop nak check email sket. hehe

kalau korang oder Thai Iced Tea neh, 1st thing yang korang akan perasan ialah tea degan gula dia memang tak bercampur. aku rasa dia pakai gula perang la kan. bukannya gula putih. hehe. memang kena kacau untuk jadikan teh ais balik. hehe. nanti kalau aku datang sini lagi nak oder plak Thai Iced Coffee. camner la rupanya nanti kan. sure takde beza kaler gula perang ngan coffee plak nanti. gelas pun cun gak la. haha. cubalah !


haha mula2 check takde connection. sekali lepas 5 minutes ada plak. ahaks 🙂

masa nak masuk tukhang tunggu kat pintu tuh sound :

sawaaadeeekaaappp !

selamba je adik aku jawab :

hah haper !

wokeeyyy keluuaarr ikooottt tiinggkaaappp !

haha

kat sini seb baik ada wireless connection.

eh apsal mengarut pasal internet neh

aku nak cerita pasal minuman kat sini la. haha

kat sini ada banyak giler makanan ngan minuman. variety beb !

hehe. dalam banyak2 minuman aku suka yg ini. Thai Iced Tea !

memang nampak cam special je kan. nampak cool dan segar pun ader. haha

aku order gak makanan tapi dek terlampau sedap aku dah terlupa nak amik gambar. haha. okey tak alasan aku kali neh ? hehe. boleh lah kan. kalau korang nak tengok gambar2 makanan kat rain nudle house, korang boleh menjenguk kat blog2 yang menayangkan gambar2 makanan2 kat sana kat bawah neh.

aku sempat snap gambar Thai Iced Tea neh adjer !

haha hampeh je 🙂

korang boleh tengok blog2 kat bawah neh kalau nak nengok gambar2 makanan ya 🙂

  • rain nudle house by beruang madu – perghhhh mengancam la gambar2 makanan kat sini dowh !
  • rain nudle house by daily moos – ada gambar nasi dalam nenas ! haha

ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Special Thai Iced Tea @ Rain Nudle House, Pavilion KL :)

  1. yg tgh menyuap tu ka adik ang? .. nampak kenin srupa :p

    Reply

  2. mox : yep. that’s my younger bro. hehe 🙂

    Reply

  3. Hahaha en Nizam,
    Kalo Mr Ah Fa dah hadap makanan, bini pun bole terlupa.

    Apa lagi nak tangkap gambar makanan 😆

    Mr Ah Fa’s last blog post..Katak Merah & Mr Ah Fa 🙂

    Reply

  4. aku tak berkesempatan menjejakkan kaki ke pavillion lagi. actually times square pun belum pernah.

    azwanhadzree’s last blog post..Lets Do Threesome

    Reply

  5. mr ah fa : heheheh semua org pun terlupa bila dah mengadap makanan sedap kan. haha 🙂

    azwan : jauh beza la dua2 tuh. haha pegi pavilion je lah 🙂

    Reply

  6. uish.. aku tgh puasa neh.. tak bek tunjuk makanan depan org posa.. hu3

    MK’s last blog post..Buat Blog Peribadi Dan Simpan Dalam Komputer Anda Sendiri, Tak Perlu Siarkan Di Internet

    Reply

  7. ala…bila dah jadi dot com ni payah la pulak saya nak tengok gambar en.knizam oiii (lembab sikit connectionnyer…) …huhu…tapi gambar ice tea tu memang menarik! bestnya..kalau kopi lagi syok, mungkin…

    🙂

    aishah’s last blog post..Kaki dan lengan…

    Reply

  8. mk : heheheh karang balik beli lah sekali utk buka puasa. hehe 🙂

    aishah : la ye ke. slow sangat ke ek ?

    Reply

  9. tak penah la lagi jejak ke pavi ni, i mean pavi kl…
    ada wireless ka situ??
    murah tak, cam sedap je tgkkk…

    Reply

  10. kawaii : ada banyak point wireless. tapi banyak yang hampeh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge