Spaghetti Bakar Bersos Pedas | My Kitchen | Islamabad, Pakistan

Live Update: 12 Oct ’10, 2.45pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

tu dia spaghetti penuh sepinggan dowh, dibakar rangup ok
aku minta masak something yg bakar2 hari ni endup ni la
nampak sedap je kan. minta buat pedas2 sket la ikut tekak
else kalau x pedas x lalu makan plak aku. tgh demam siot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Spaghetti Bakar Bersos Pedas | My Kitchen | Islamabad, Pakistan

  1. perghhh sedapnya… bertambah la lemak hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    syafrizal : ni bakar la. manader lemak2 ni hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. mak ai! mana nk dapat bende ni.lapo

    Reply

    KNizam Reply:

    suffer : la kan berlambak kat msia tu kan hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. sapa masak ni? chef ko ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    syafiq : haah hari ni aku demam so dia yg masak la hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. resipi pls..hehhe..take care n get well soon ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : hehe nanti aku tanya dia recipe. hehe ๐Ÿ™‚ thanks ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. seb baik aku dah makan hari ni..haha..
    tak lapar bila tgk pic ni..
    hehe..

    Reply

    KNizam Reply:

    jaws : hehe sedap woooooooo hehe ๐Ÿ˜‰

    Reply

  6. I pon nak recipe ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    wana : tunggu ya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. pasar mana bro, bende mcm ni pon ade jual kat pasar

    Reply

    KNizam Reply:

    suffer : hypermarket la hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.