Souvenirs For Treasure Hunters – Courtesy of Aquaria KLCC Treasure Hunt 2008

hari tuh masa aku buat posting pasal pengalaman team aku masuk aquaria klcc treasure hunt 2008, aku terlupa la plak nak attachkan gambar souvenir yang kitaorang dapat.

actually bukan free ok.

sebab kitaorang dah bayar the entrance fees. hehe

neh yang aku suka masuk treasure hunt ni

selain dapat goodie bags. dapat t-shirt (hampir semua hunt t-shirtnyer buruk ok. hehe)

dapat jumpa ramai hunters2 lain kat malaysia

dapat jalan carik makan dan jalan2 cuti2 malaysia

hehe banyak lagi lah reasons. malas la plak nak fikirnyer. haha

kat bawah ni bukanlah souvenir ok

ni gambar aku tengah service kereta sambil blogging kat eon glenmarie. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Souvenirs For Treasure Hunters – Courtesy of Aquaria KLCC Treasure Hunt 2008

  1. Uihhh… hadiah laaa… barang free lah.. kalau aku lah dapat hadiah nih.. aku peluk sekejap pas tu aku masuk dalam kotak yg cantik punya… simpan.. agak agak ada member datang bagi tunjuk kat depa… mesti bangga dgn aksi kita menunjuk2 tu… biasalah kan… hehehehhee

    Beruang Madus last blog post..HUTAN LIPUR LATA BAYU

    Reply

  2. beruang madu : hahah takde makna nyer nak posing plak. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge