Sony Handycam Ads Around The World !

hehe tadi aku sempat nengok ads neh kat AFC

memang cool dowh. mcm2 la ideas mak cik sony neh kan

banyak giler iklan dia buat untuk satu dunia

patutlah ramai pakai sony handycam. haha

– – – – –

korang tengok sendirilah semua iklan sony handycam satu dunia neh

memang cool dowh

ni yg aku rasa nak kerja kat company buat iklan neh

hehe terasa glamer plak dowh. hehe

haha lawak giler

that one is 21 years ago mum !

selamba la mamat dah besar bagak tuh dok dalam sinki lagi

siap kena amik duck lagi. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Sony Handycam Ads Around The World !

  1. hmmm….iklan worldwide tu…..kalau nak join advertising kena kreatif….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe malaysian pun ramai yang kreatif dah sekarang kan. hehe 🙂

    Reply

  2. Wah…best2..

    Reply

    KNizam Reply:

    sitir : hehe best gilos 🙂

    Reply

  3. salah satu bende yang menjadi idaman aku untuk dimiliki. sony handycam…

    uhh..bilakah sampi waktunya…

    Reply

    KNizam Reply:

    zuriaf : ala beli la terus adjer. hehe 🙂

    Reply

  4. knizam,

    kau survey2 la harga dia skit.. lepas tu update kat blog.. aku pun dah terpikat dgn handycam ni.. mlm tadi layan lost tape kat discovery channel asyik duk keluar je iklan ni… 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    strozze : hehe adala dalam rm4k je kot. hehe 🙂

    Reply

  5. Aku masa beli 1st generation sony dvd handycam adalah dekat RM 3k, pastu masa aku sengkek tahun lepas, aku tolak rm1k je kat memeber aku.. huhuhuhu……

    Reply

  6. /mode … tgh imagine knizam bogel2 dalam sinki main buih sabun…..

    Reply

    KNizam Reply:

    moxs : haha takde maknanya. eh ckp hari tuh ada blog. mana url nya eh ?

    Reply

  7. wakakakaak lawak giler yg 21 yrs old tu hahahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : haha tuh la pasal kan. hehehehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge