Soley Soley (1971) – Middle of the Road – Lagu Dalam Hantu Kak Limah Balik Rumah

best beb lagu ni, lagu yang dinyanyikan balik dalam Hantu Kak Limah Balik Rumah

Usop ngan Abu Huraira nyanyi masa makan maggi, terbaek ah lagu ni beb!

ni mesti lagu2 yang famous di zaman mamat khalid dulu2 tahun 1971 kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Soley Soley (1971) – Middle of the Road – Lagu Dalam Hantu Kak Limah Balik Rumah

  1. hehehe.. pemos kot lagu ni dulu.. AKu suka tul Mamat khalid nye pilihan lagu dalam filem nih 🙂

    Reply

  2. tp lg klakor kat part 2 org tu blakon..hahaha..tp apakah mksd soley2??kah kah kah

    Reply

  3. Class lagi ni bro.. tak pernah dgr la pulak sebelum ni..

    Baik untuk budak baru belajar nak pakai sarung

    Reply

  4. mamat khalid pnye pilem mmg terbaek…xjemu aku nengok

    Reply

  5. mamat kalid filem selalu lain dari yang lain…tp best
    http://bit.ly/gBjNyY

    Reply

  6. wah,…. videonya asyik bangett,….

    Reply

  7. good job,… nice read your post

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge