solat jumaat @ menara tm

perhati betul2 gambar kat atas neh. 🙂

korang pernah jumpa hantoo takde kepala masa solat jumaat?

dulu selalu gak ada hantoo takde kepala neh kat masjid ridwaniah kuala kangsar circa 90-94. hehehehehe tak tahu la plak, hantoo neh banyak meresap kat surau/masjid sekitar kl termasuklah kat surau menara tm neh. hehehehehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “solat jumaat @ menara tm

  1. ehehe,
    ko mcm tahu je aku nak post entry yg macam sama harini .. tungguuu!

    tp afsal biler bro wat panorama view itu gambar jadi double2? ko sengaja yek? ikiki

    Reply

  2. kat koleq memang le…

    tapi nampak cam dia membongkok, tu la pasal tak nampak kepala, bro

    canggih la pulak hantu neh, banyak gadget kat pinggang huhu

    Reply

  3. yginsaf : heheheheh panorama tu pakai handset jer. so banyak la kekurangannya. hehehe 🙂

    kawaii : dia tengah tidur tuh sebenarnya. hahahahha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge