Slumdog Millionaire (2009)

tadi aku tengok golden globe awards kat channel 711

aku perasan ada satu filem berkisarkan india kat award show neh

sekarang kate winslet tengah bagi ucapan… hehe

tak

aku nak bagitau pasal cerita slumdog millionaire neh

filem neh memang best music score via a.r rahman

mesti best kan soundtrack dia. hehe

click je lah kat sini kalau nak read further kan… hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Slumdog Millionaire (2009)

  1. haha.. boleh tahan citer ni :up:

    Reply

  2. Farah pun terus google cerita ni lepas dia menang golden globe semalam. Reviews film ni cukup bagus.

    Reply

  3. Uish… kena carik ni… mesti best ni…

    Reply

  4. alone : haha jarang2 tau aku buat style cerpendek camni. hehe 🙂

    Reply

  5. farah : hehe tuh la kan. memang cool la dia memang golden globe. terbayang2 pgl masuk oscars. hehe 🙂

    Reply

  6. adry : hehe tuh la kan. kalo tak best takkan la boleh menang golden globe. lepas neh sure menang oscar plak. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge