Skuad Berkuda di Lahore

Live Update: 11 Jan ’10, 7.53pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Masa aku otw ke airport aku perasan ada skuad berkuda lah sebelah aku
Banyak plak tuh kuda2 neh, manalah depa semua nak pergi kan
Laju giler kuda2 neh, ada yang sampai bawak 2 kuda ok
Kalau luar town pemandangan kuda ngan keldai di tepi jalan adalah pemandangan biasa di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Skuad Berkuda di Lahore

  1. hai…dulu kata nak pe berkuda kat Janda Baik tu
    balik Malaysia nnt mesti pergi…:p

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : tu la pasal k jie. sekarang ni kalau balik msia rasa mcm kejap giler la. hehe 🙂

    Reply

  2. pestime naik kuda mse skolah dulu.hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    azizan : best kan naik kuda ni. dah mcm malboro classic plak. hehe 🙂

    Reply

  3. Kuda kepang pun aku tak penah naik lagikan kuda betul..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : kena cuba tu zool. best wooooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.