Siri “I Need A Break” II – MAS or Air Asia Eh ? Hehe :)

this is indeed a follow-up post for “I Need A Break I“. hehe 🙂

aku nak pergi ke kota bharu la weekend neh.

nak attend wedding member aku. ada majlis menyambut menantu katanya

jauh tuh. sampai ke pasir mas, kelantan

so kena lah book flight kan

aku check both air asia ngan mas malam tadi

website air asia cepat giler. sekejap je aku dah dapat quotation price dia

website mas plak sembab giler. kejap2 down. kena refresh and repost. agaklah hampeh kan. apsal la company yg besar cam mas takleh nak invest pasal benda2 camni. contohilah air asia nyer website yang senang nak book ticket. cepat dan tepat. haha 🙂


last2 aku decide nak amik air asia lah!

murah satu hal. senang nak book pun satu hal lagi haha


siap amik flight meal ngan xpress boarding.

padahal pergi kota bharu balik hari adjer ! haha amik ko!

teringin gak nak makan maggi di angkasa awan gemawan. haha

nak attend wedding and then merayau kat pasar siti khadijah tuh

then balik kl lah kan.

so nantikanlah kemunculan posting aku kat kota bharu nanti.

mungkin series “I Need A Break” III la plaks. ahaks 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Siri “I Need A Break” II – MAS or Air Asia Eh ? Hehe :)

  1. yeap.. at the ads looks very dang cheap.. then when actually payment it was like wow! mahal gak

    starwalker’s last blog post..Pesta Pantun 2008 Picture Download

    Reply

  2. starwalker : biasalah nak memancing pembeli mcm ko ngan aku. hehe 🙂

    Reply

  3. apa kata tiket tu ko bagi kat aku.. leh gak balik kg.. mkn megi atas flight..

    ps:/ tips & tricks..
    lawati laman web super fast dari airasia http://mobile.airasia.com

    boleh beli dengan kad kredit dalam masa 2 minit.. diamin berkesan.. hehe..

    apis17’s last blog post..jalan2 ke presint9

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge