Singgah Kedai Hardware di Rana Market

Kat islamabad neh kalau di sebut rana market, jgn plak korang terbayang market mcm kat malaysia tuh ok
Its more like a row of shoplots sebenarnya. Like bazaar la kat malaysia
Kat sini aku nak pergi kedai hardware nak cari something
Nampak kedai kat atas tuh ?
Tu la dia kedai jual ayam dan daging
Ala mcm kat pasar kat malaysia tuh, tapi neh dia buat kat rumah kedai plak
Perasan tak budak perempuan baju merah tuh. Dia asyik la tunjuk bunga dia kat minta beli
Kesian plak aku tengok, aku bagi la a few rupees kat dia as sedekah
Tak amik pun bunga dia, aku perasan dia jual bunga segar tuh ok
Kat rana market neh ada gak jual puree ngan halwa, ahad sahaja ok. Kalau hari lain dia jual samosa. Hehe
Kat sini pun ada jual seafood. X de la segar mana, tunggu la aku beli freezer nanti, harus aku memborong seafood nanti kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Singgah Kedai Hardware di Rana Market

  1. kamu pakai baju camtu tak? 😀

    Reply

  2. ko kat mane skang nie? india?

    Reply

  3. Hehe… ni dah macam jalan2 dah ni. Bukan macam koje nie. Best betui cam ni.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.