Sindrom Malas Nak Update Blog Sudah Melanda KNizam Artwerk

giler malas nak update blog neh lately

mungkin sebab dah habes euro 2008 kot

mungkin sebab aku busy giler

mungkin sebab aku tengah pening pasal kerja

mungkin sebab aku tengah dok dalam bilik yg takde tingkap

mungkin sebab senario politik malaysia yang membosankan & kalut dowh

mungkin sebab aku lagi suka bloghopping drpd tulis blog

oh mungkin ! <—- final verse lagu ella bertajuk “mungkin” from the album ella usa (1994)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Sindrom Malas Nak Update Blog Sudah Melanda KNizam Artwerk

  1. sebenarnya .. akan tiba masa kita bebetul tak ada idea apa yang nak ditulis dalam blog.. aku pernah kena..

    rasanya ko kena kuar jenjalan .. tengok orang . tengok pokok . tengok laut.. hehehhe..

    Reply

  2. adi : hehe thanks for the tips. masalahnyer aku dah pun jalan2 weekend lepas. hehe 🙂

    Reply

  3. am pun same gak rase malas… kadang bukan takde idea tapi malasnya yang lebih…

    ams last blog post..Victor Please Contact Me Again!!

    Reply

  4. am : hehe samalah. vitamin m dah mula meresap neh. hehe 🙂

    Reply

  5. saya jugak dilanda kemasukan vitamin m… (cam pak abu dalam cerita pendekar bujang lapok)

    kita lagi pening tgk senarion politik… tensioooooooooooonnnnnnnn

    kawaii_desus last blog post..Oh mai darling…

    Reply

  6. kawaii : semua kena dah penyakit neh. haha 🙂

    Reply

  7. bloggers block.

    KNizam, ko kaki blog gile gile. Aku igt ko pon tade hal bab2 camni.

    Well, rest la dulu.. nanti ketagih, tules laa lagi. Sekarang ni, ko biarkan google buat SEO byk2

    NoktahHitams last blog post..Porn Ads on MalaysiaKini

    Reply

  8. Aku selalu kena writer’s block, so utk start blog, aku selalu post lagu2 atau clip2 dari youtube. Tu mmg dh malas tahap dewa, hehe

    Reply

  9. nh : hehe aku nak pergi bercuti lagi la camni. baru ada idea. haha 🙂

    zaki blogjer : hehe aku nak post vclip pun takde mood. hehe 🙂

    Reply

  10. biasa jer.. kekadang memang malas… apalagi asyik topic yang sama jer aku tulis.. aku pun bosan.. apa lagi orang yang baca. time ada benda nak tulis, boleh tulis 2-3 posts sehari.

    MALAS! !

    Reply

  11. bongkerz : haha ko pun malas ek. haha 🙂

    Reply

  12. Bongkersz going on a rampage!

    Reply

  13. nh : bongkerz rulez. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge