Since When WordPress.org Updated It’s Gravatar’s Menu ?

hehe malam tadi aku sempat la godek2 wordpress neh

bukannya nak buat theme wordpress yang cool via css mcm yang noktahhitam biasa buat tuh :confusedlot:

aku saja je nak godek2 settings dia :$:

sekali aku termasuk dalam menu “discussion” ❗

aku perasan yang dah ada option nak choose nak letak gravatar apa. hehe

sejak bila dah ada mende ni ek?

aku rasa wordpress.com adala function neh. but not wordpress.org kan 🙄

sure aku ketinggalan zaman la ni. haha :up:

ke theme aku je yang ada mende ni ?

sebab sebelum neh sapa2 yang takde gravatar sendiri dia akan keluar kosong je

sapa ada gravatar, akan keluarlah dia punya muka bila comment

kali neh aku nak pilih gravatar monster ! haha

sama mcm setting  aku dalam wordpress.com nyer blog. hehe 👿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Since When WordPress.org Updated It’s Gravatar’s Menu ?

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.