Since When WordPress.org Updated It’s Gravatar’s Menu ?

hehe malam tadi aku sempat la godek2 wordpress neh

bukannya nak buat theme wordpress yang cool via css mcm yang noktahhitam biasa buat tuh :confusedlot:

aku saja je nak godek2 settings dia :$:

sekali aku termasuk dalam menu “discussion” ❗

aku perasan yang dah ada option nak choose nak letak gravatar apa. hehe

sejak bila dah ada mende ni ek?

aku rasa wordpress.com adala function neh. but not wordpress.org kan 🙄

sure aku ketinggalan zaman la ni. haha :up:

ke theme aku je yang ada mende ni ?

sebab sebelum neh sapa2 yang takde gravatar sendiri dia akan keluar kosong je

sapa ada gravatar, akan keluarlah dia punya muka bila comment

kali neh aku nak pilih gravatar monster ! haha

sama mcm setting  aku dalam wordpress.com nyer blog. hehe 👿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Since When WordPress.org Updated It’s Gravatar’s Menu ?

  1. Pingback: negaraku.net

  2. kat mane aku nk usya bnde ni??? puas ak gidek x jumpa pon…

    topo’s last blog post..topo love being single…

    Reply

  3. tau tak pe…kekekeke

    shaxx’s last blog post..Merdeka ke-51

    Reply

  4. dah lama aku rasa….

    kita’s last blog post..Reported Attack Site!

    Reply

  5. kalo tak silap aku, start 2.6 kot..huhu..

    anyway, selamat berpuasa bro.. 😎

    aman’s last blog post..SweetCron Beta Di Lancarkan

    Reply

  6. aku pun setkan ke ‘monster’

    azwan’s last blog post..A Post About ‘Selamat’

    Reply

  7. topo : hehe aku rasa ko check kat reading area kat settings. wp 2.6 dah ada kot. hehe 🙄

    Reply

  8. shaxx : hehe ketinggalan aku plak rasanya. haha 😥

    Reply

  9. kita : hehe la dah lama ek. aku baru perasan dowh. haha 😥

    Reply

  10. aman : hehe oh ye ke, thanks for the info. hehe :up:

    Reply

  11. azwan : hehe sama2 monsterlah kita. haha ❗

    Reply

  12. 😀 lepas aku bc entri kau ni baru aku sedar wujudnya benda alah ni. nmpknya aku kena rajin godek2 site admin aku 😛

    aeropama dot com’s last blog post..Keputusan Peraduan Bonanza Sempena Hari Kemerdekaan ke 51

    Reply

  13. aero : hehe aku pun baru jumpa. all these while take for granted ye 🙄

    Reply

  14. wahhh..jakunnya..tatau apa2 pun..

    Kujie’s last blog post..Doa berbuka puasa

    Reply

  15. kujie : hehe sekarang dah tahu kan. hehe 👿

    Reply

  16. yep2.. mmg stat 2.6 tyner tu aku tau ada sbb ada dlm features terbaru..

    aku ske sbb ada IDENTICON tu.. walaupun tak comel pn..
    susah nk soh sume org register GRAVATAR tuh..

    myadlan’s last blog post..IB Zine Theme

    Reply

  17. myadlan : hehe aku pun baru perasan hari tuh. bagus kan ada mende tuh. ceria sket… 👿

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge