Sinari Ramadhan Bersama-Sama Anak Yatim & Miskin Yayasan Amanah An-Nur Maisarah

perghhh pejam celik pejam celik dah nak puasa plak next month kan

hehe flyer neh aku dapat from member aku

sapa2 nak buat amal ibadat sedekah jariah sempena ramadhan neh sila2lah ya

boleh click kat flyer bawah (nak tengok lagi besar la)

banyak pahala dapat kalau beribadat masa bulan puasa nanti kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Sinari Ramadhan Bersama-Sama Anak Yatim & Miskin Yayasan Amanah An-Nur Maisarah

  1. komen utk ayat last skali tu.. betul3. hehe 🙂

    apa yg penting, lakukannya dgn ikhlas..

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : hehe tu la kan. hehe 🙂

    Reply

  2. Dah nak puasa dah. Kejap ke masa berlalu.

    Reply

    KNizam Reply:

    blinkky : hehe tu la kan. dah nak puasa rupanya kan. hehe 🙂

    Reply

  3. kalau kita dapat jadikan amal sedekah jariah pastinya hidup akan mendapat keberkatan….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe tu la kan. hehe byk keberkatannya nanti. hehe 🙂

    Reply

  4. tak lame je lagi bulan pose nih…
    kejap sgt mase berlalu kan?

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe tu la kan. kejap je masa berlalu kan. hehe 🙂

    Reply

  5. yelah…bln depan dah nak posa…selamat beramal 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    sitiR : hehe selamatt beraamaaallllll hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge