Silent Mode @ HKL II

perghhhh penat giler ah semalam

dengan hujan lebatnyer

dah la aku kena pergi bangi petang semalam. hehe

then nak travel all the from bangi to HKL

mula2 rasa mcm nak ikut smart tunnel

aku risau smart tunnel tutup adjer. hehe

yelah dah hujan lebat giler kat kl kan semalam

sekali fikir2 balik drpd stranded kat mana2 better aku ikut smart tunnel

sempat aku doa2 supaya smart tunnel bukak, though masa aku kat serdang dah start hujan dan. hehe

lepas smart tunnel terus ikut jalan tun razak

cam biasalah kan sure jam giler ah ! tak larat aku

akhir dalam kul 1845hrs sampai gaka ku kat HKL

haha ! kat dalam HKL pun jam gak dowh !

pehal beb ! haha camner dalam HKL pun boleh jam

ye lah kan sure semua tengah tukar shift and semua dr ngan nurse nak balik rumah. hehe

aku sampai2 je adik aku yang sorang lagi dah ada

dia plak mc hari neh so bolehlah melawat adik aku yg patah kaki tuh awal sket

aku cam biasa akan sampai lambat la kan. hehe

beli clorets, biskut (bukan munchys ok) then mineral water

esok (hari neh la!) doctor akan operate kaki dia

nak masukkan skru ngan besi

sure sensitivelah kaki dia lepas neh. hehe

horror pun horror gak la. hehe

apa2 pun aku harap operation harineh berjalan lancar

aku akan visit balik lepas kerja hari neh

kalau ok nak amik half day

tapi rasa cam ada discussion pagi petang je hari neh. hampeh ! haha

anak buah aku lagi sorang kena mild stroke plak ahad lepas

huhu so lepas aku melawat adik aku kat HKL

dalam kul 2000hrs aku sempat la singgah ke PUSRAWI

depan HKL adjer sebenarnya. tapi nak u turn kat jalan tun razak tuh punya la siksa dowh !

dah la ni 1st time aku melawat PUSRAWI neh

hospital neh baru lagi. yg aku suka sebab ada hotel sebelah dia

so lepas neh kalau ada close family yang admitted aku book bilik je lah

penat woooo nak ulang-alik rumah-spital kan

kalau sapa2 admitted ke IJN pun senang sebab hotel depan tuh adjer. hehe

masa aku nak balik dalam kul 2130hrs, dapat lagi satu call

huhu member aku plak admitted kat pantai medical centre

ni kes sembelit lah ni. hehe

aku cakap kat dia aku dah tak larat nak visit

plus perut dah lapar giler neh dowh

esok (hari neh) masa lunch je lah aku melawat

plus pantai medical centre dekat la jugak ngan PJ kan

senang sket la nak jenguk. hehe nak kena beli buah2an neh

hopefully dia sembuh la kan. huhu

aku sampai rumah dah kul 2200hrs

penat giler ah

lagi penat sebab parking jauh and then kena menapak ke wad kan. hehe

seb baik la hujan dah berhenti

kalau tidak surelah basah kuyup aku

nak check blog ngan update blog pun x sempat

penat giler. mandi. bukak tv kejap. rileks2 pastu mata dah mcm ikan puyu kuyu

tidoq la apa lagi……

haha macam mana dengan hari anda semalam ?

“hot” ke idak ? <— soalan klise deejay hot.fm petang2. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Silent Mode @ HKL II

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.