Silent Mode @ Gleneagles Intan VI

lupa nak bagitau

semalam masa aku berjalan2 nak kill masa, aku terbeli majalah neh

virtual malaysia edisi september 2008

hilang seketika gundah gulana aku pada keadaan pakcik aku

best magazine neh. harga takdelah mahal sangat.

aku suka dengan cover dia. mmg cool dan cun!

banyak tempat2 menarik yang boleg dilawati

i miss my jalan2 carik makan & jalan2 cuti malaysia entries ! ❗

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Silent Mode @ Gleneagles Intan VI

  1. Assalamualaikum bro…
    So how’s going your uncle now???
    I wish he will recover soon. I’ve been missed some part of your story.
    Lately so bz laa bro…

    Anyway, thanks for supporting at my blog to… I’m your silence reader to. Cume baru sekarang nak introduce diri. Maklum la, kite ni budak baru dalam berblog-goblok ni… ekekek…

    Salam ceria, Salam Ramadhan & Salam Aidilfitri yg bakal tiba.
    Cya~
    Kreuger®

    Kreuger’s last blog post..Logo – Free To Request

    Reply

  2. aku suka majalah virtual tu pasal foto2 didlm mmg cantik2 belaka..

    chot’s last blog post..sekadar fhoto

    Reply

  3. cantik la majalah tu!!
    isi kandungan sure lagi cun meletopp!!

    btw.. uncle awk camne skrang?

    Adila’s last blog post..Selamat Kembali ke Sekolah!

    Reply

  4. X silap dia punya CD pun ada kan?

    ezad’s last blog post..Cincin Informasi..sape nama dia ek?

    Reply

  5. magazine yg baguz… online pon de virtualmalaysia… hope ur uncle SelaMat k.. takeCaRe~

    Reply

  6. wah semakin byk point la untuk kau tulis di blog jalan2 cari makan kau ye zam eheh.

    ya aku pun suka majalah-majalah seperti ini, lagi banyak gambar menarik lagi bagus termasuk majalah mengenai fotografi.

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  7. kreuger : dah habis op. sekarang dah sedar. tadi dia tidur. alhamdulillah 🙂

    Reply

  8. chot : hehe tu la kan. cover pun dah cun 😀

    Reply

  9. adila : hehe tu la kan. memag cool la mag neh :mrgreen:

    Reply

  10. ezad : hehe ada cd ek ? x perasan la plaks. ahaks 🙂

    Reply

  11. acid : hehe website dia pun cool. thanks for the words 🙂

    Reply

  12. megat : hehe ko pun suka eh. sure ko suka libur gak kan. hehe :up:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge