Signboard Jalan Dalam Town

Live Update: 5 Dec ’09, 8.52pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Kat sini aku perasan senang jugak la signboard jalan dia
Mostly ada kaler tertentu so senang la nak drive kan
Walaupun kesopanan diaorang di jalan boleh dipertikaikan. Hehe
Kat sini semua kalau memandu mmg wajib horn sana horn sini, kalau x horn tuh mcm tak sah la kalau memandu kat pakistan neh kan
Dah lama la plak x memandu dalam traffic jam kan
Balik kl minggu depan aku akan kembali driving dalam keadaan kl yang jam giler, dgr cerita sekarang plak musim hujan. Surelah lagi pack kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Signboard Jalan Dalam Town

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.