Signboard Jalan Dalam Town

Live Update: 5 Dec ’09, 8.52pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Kat sini aku perasan senang jugak la signboard jalan dia
Mostly ada kaler tertentu so senang la nak drive kan
Walaupun kesopanan diaorang di jalan boleh dipertikaikan. Hehe
Kat sini semua kalau memandu mmg wajib horn sana horn sini, kalau x horn tuh mcm tak sah la kalau memandu kat pakistan neh kan
Dah lama la plak x memandu dalam traffic jam kan
Balik kl minggu depan aku akan kembali driving dalam keadaan kl yang jam giler, dgr cerita sekarang plak musim hujan. Surelah lagi pack kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Signboard Jalan Dalam Town

  1. heh tu la best. hujan + peak hour jam in KL. paling best, kalau dapat beat the jam guna shortcuts and bypass, lepas tu gelak2 kat orang lain hahaha

    dah listkan mana nak jjcm next week? aku dengan ezam tunggu confirmation je ni

    Reply

    KNizam Reply:

    screw : haha banyak la ko. hehe 🙂 next kudu will be mac 2010 ok 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge