Siapa Nak Install Aquarium Sink Kat Rumah Ek ?

tadi aku terbaca pasal aquarium sink kat smashing magazine

memang cool giler lah. memang best kalau ada sink neh kat rumah kan

memang cantik. aku nak letak ikan2 letrik warna biru dalam tuh.

ikan kecik2 cukuplah kan. hehe

click at the image below to read further ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Siapa Nak Install Aquarium Sink Kat Rumah Ek ?

  1. Bro, aku dah add ko dalam http://noktahhitam.com/negaraku/blogs.php

    3 daripada latest feed ko akan muncul kt situ secara automatis.

    Anyway, get a favicon. To draw out some attention 😀

    Jap.. kalau buat akuarium camtu, camne nak cuci kolam ikan?

    Aku suke rocking chair lg 🙂

    NoktahHitams last blog post..Zarina Ann Julie, Seksi pon Nak Kecoh?

    Reply

  2. bro, nak tanye, RSS kt sebelah kanan ko pakai plug ape? bole share? thx!

    NoktahHitams last blog post..Zarina Ann Julie, Seksi pon Nak Kecoh?

    Reply

  3. nh : hehe thanks. aku dah buat review sekali. 🙂

    aku tengah desgn favicon. takde yg cool la so far. hehe 🙂

    aquarium tuh tak perlu cuci coz pakai filter mahal rm500. hehe 🙂

    rss feed tuh aku pakai yang standard wp punya (dah ada standard pun, just click add je). no extra plug in pun. 🙂

    Reply

  4. mahalnye filter ko.

    Standard WP ade rss feed? Enlighten me bro. I have no idea where it is.

    NoktahHitams last blog post..Zarina Ann Julie, Seksi pon Nak Kecoh?

    Reply

  5. nh : filter tuh mmg mahal. tapi 3 tahun tak payah tukar air. hehe 🙂

    ko check kat print screen widget aku kat sini – http://farm4.static.flickr.com/3222/2526726279_902c5afaee_o.jpg

    Reply

  6. aaahhh ok. ni dalam widget

    (aku tak pernah pakai widget.. prefer straight foward php je)

    NoktahHitams last blog post..Negaraku! – The Malaysian News Aggregator

    Reply

  7. nh : ko expert giler mana main widget2 neh. hehe 🙂

    Reply

  8. klw nak beli sink tu kt mne??

    Reply

    KNizam Reply:

    akim : tak sure la plak ada jual ke idak kat malaysia neh 🙂

    Reply

  9. rumah yang bagus, arsitektur yang menarik biasanya membuat penghuninya selelu betah di rumah

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge