Siapa Kata Tiada Taman Bunga Tulip di Pakistan, Ada OK! – From The Heavenly Valley, Kashmir Pakistan Lakes, Tulip Garden & Mustard Fields Continue to Glimmer!

tu dia punya la lawa area kat kashmir neh kan

no wonder la menjadi rebutan india dan pakistan

asyik gaduh pasal berebut kashmir area neh, now india army yang administered

satu sebab sumber air sungai jhelum dari sini plus kawasan kashmir neh mmg cantek giler siot

korang tengok je lah gambar2 dari dawn.com neh ok

aku belum pernah sampai lagi, mungkin x sampai2 la kot sebab area neh mmg x safe for tourists

asyik bertelagah adjer walaupun dikurniakan dengan alam semesta yang luas dan indah kan

aku mmg suka dengan gambar2 kat dawn.com mcm ala2 big picture gitu

biasa aku tengok adjer, tapi kali neh aku mmg tak tahan kena review gak la

macam tak percaya ada tulip garden kat area kashmir tuh kan

dah mcm kat holland adjer. mmg cantek dowh. siapalah yang tak teringin nak pergi sana kan

mustard fields mmg berlambak la kat pakistan neh. mmg kat area islamabad pun ada

menguning adjer ladang mustard neh

siapa kata takde bunga2 tulip segar dari ladag di pakistan dan india? ada OK! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Siapa Kata Tiada Taman Bunga Tulip di Pakistan, Ada OK! – From The Heavenly Valley, Kashmir Pakistan Lakes, Tulip Garden & Mustard Fields Continue to Glimmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.