Siapa Kata Tiada Taman Bunga Tulip di Pakistan, Ada OK! – From The Heavenly Valley, Kashmir Pakistan Lakes, Tulip Garden & Mustard Fields Continue to Glimmer!

tu dia punya la lawa area kat kashmir neh kan

no wonder la menjadi rebutan india dan pakistan

asyik gaduh pasal berebut kashmir area neh, now india army yang administered

satu sebab sumber air sungai jhelum dari sini plus kawasan kashmir neh mmg cantek giler siot

korang tengok je lah gambar2 dari dawn.com neh ok

aku belum pernah sampai lagi, mungkin x sampai2 la kot sebab area neh mmg x safe for tourists

asyik bertelagah adjer walaupun dikurniakan dengan alam semesta yang luas dan indah kan

aku mmg suka dengan gambar2 kat dawn.com mcm ala2 big picture gitu

biasa aku tengok adjer, tapi kali neh aku mmg tak tahan kena review gak la

macam tak percaya ada tulip garden kat area kashmir tuh kan

dah mcm kat holland adjer. mmg cantek dowh. siapalah yang tak teringin nak pergi sana kan

mustard fields mmg berlambak la kat pakistan neh. mmg kat area islamabad pun ada

menguning adjer ladang mustard neh

siapa kata takde bunga2 tulip segar dari ladag di pakistan dan india? ada OK! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Siapa Kata Tiada Taman Bunga Tulip di Pakistan, Ada OK! – From The Heavenly Valley, Kashmir Pakistan Lakes, Tulip Garden & Mustard Fields Continue to Glimmer!

  1. … hari ni baru aku tahu, asal usul mustard 😀

    Tulips…. mak aiii.. Amsterdam dah macam Kashmir beb…

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : silap tuh, kashmir dah mcm amsterdam hehe 🙂

    Reply

  2. waaaaaa!! canteknya taman bunga tu…warna warni lagi..sejuk mata memandang..

    Reply

    KNizam Reply:

    atie : mmg lawa giler kan hehe 🙂

    Reply

  3. sure tenang je rasa kalau duk sana

    Reply

    KNizam Reply:

    xpo : harap2 kat sana takde la bom2 neh kan hehe 🙂

    Reply

  4. mcm tak percaya..

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : tuh la kan. tak tahu plak ada bunga tulip. nampak kat pasar hari tuh hehe 🙂

    Reply

  5. cantiknya bunga tulips..

    filem Hindustan ada yg shooting kat Kashmir, memang cantik, ada snow lagi..

    Reply

    KNizam Reply:

    nohas : now dah tak lagi kot sebab safety reason hehe. tapi serius mmg lawa la area neh. undisturbed beauty hehe 🙂

    Reply

  6. Bro… cantek sungguh… subhanallah..padanla byk cerita dulu2 suka buat penggambaran filem di sana…

    when u say kashmir dh macam amsterdam u only mean the scene, right? 😉 coz i penah gi amsterdam… its more than that haha

    Reply

    KNizam Reply:

    kawaii : te tulips view la hehe 🙂

    Reply

  7. wah makin kagum dgn area-area part pakistan sekarang. Anyhoo, mmg sangat lawa pemandangan kashmir! canteks.. 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    nono : actually country ni mmg lawa la. kalau bukan sebab bom sana bom sini mmg power la tourism dia kan hehe 🙂

    Reply

  8. I LOVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEE ITTTTTTT……….. KASHMIR

    Reply

    KNizam Reply:

    ari : hehe me tooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge