show house(s) @ setia alam sales office

heheheh kali ni lagi banyak gambar setia alam. hari tuh aku sempat meronda2 dalam show house setia alam. dah namanya nak beli rumah dan dah bayar booking fee, kena la menengok2 show house kan. puas hati aku nengok semua show houses neh. puas hati beb!

amik gambar macam tak henghat dunia la hari tuh. heheheh manalah tau kan kalau hati aku tergerak nak adapt or adopt interior design dalam rumah2 neh kan. heheheheh paperpun memang id dia takleh lawan id platinum hill pv8 yang cost about 150k tuh kan. heheheheheh mahal dowh! 🙂

full pics here. not-so-full pics below la. hahahahahaah 🙂

























muntah hijau la korang nengok semua gambar2 yang banyak neh. hahahahha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “show house(s) @ setia alam sales office

  1. huhu..

    lawa la pulak… mmg color bilik2 semua nanti camtu ke?

    by the way, yg kat tangan kiri tu jam ke bangle? lawa hehe 🙂

    Reply

  2. kawaii : tu jam lar. hahahahaah 🙂

    Reply

  3. setia alam ni kat shah alam kan. the gutrie properties? if yes, my lil bro, a budak koleq just moved there too. i visited him last month 😉 mmg cantik the houses there.

    Reply

  4. ish.. meriah nya. so bright. love the red bedroom n kitchen cabinets.

    so bila nak buat open house? jgn lupa jemput kitorang. pot luck pun ok.

    Reply

  5. kue : nope. setia alam ni from sp setia. that guthrie must be the bukit jelutong (before setia alam). yep kat shah alam. hehehehe 🙂

    aini : open house rumah di setia alam akan dilaksanakan pada aidilfitri 2010 nanti. ehhehehe x siap lagi la 🙂

    Reply

  6. Welcome to the neighbourhood.. beli type ape? precint mane? saya skrang dok kat P6 (type antiaris).. best best.. beli lah di Setia Alam…. hehehhe

    Reply

  7. siku|at : heheheeh tq. saya beli kat area precint 8 murraya 2. berjiranlah kita. koin forum Setia Alam tak? 🙂

    Reply

  8. Pingback: Weeheeeee ! Bestnyer Dapat Join “Family & Friends Potrait Session” at The New Setia Alam Welcome Centre ! Hehe :) at KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge