“Shia LaBeouf, Megan Fox and More Giant Robots !” – Perghhh Tak Sabar Nak Nak Tengok Kan !

perghhhh memang best giler

movie yang dinanti2 haha

masa tx first dulu aku siap kena tengok kul 2am ok

sebab ticket semua dah sold out. cukup hampeh

tapi memang puas hati. haha

source here

Michael Bay is back behind the lens this summer for ‘Transformers: Revenge of the Fallen,’ but says it’s more than a standard sequel to the 2007 smash

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to ““Shia LaBeouf, Megan Fox and More Giant Robots !” – Perghhh Tak Sabar Nak Nak Tengok Kan !

  1. waaaaaaaaaaaaah… bumblebee nangis.. kelakar laa.. hahaha..

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : tu la syahdu je kan. haha 🙂

    Reply

  2. ye la memang tak sabar nak tunggu inih

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : tu la kan. x sabar2 la. hehe 🙂

    Reply

    Hady Reply:

    dengar orang cakap bulan 6 start betul ke

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : yep hujung mei neh, sempena summer kat usa. hehe 🙂

    Reply

  3. aku transformer 1 pun tak tengok lagi..
    Transformer TNB penahlah tengok..
    ha hahah

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : haha ko mesti tengok. best giler ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge