shangri-la golden sands penang

nasib baik la gurney hotel and residences penang kat gurney drive tu penuh, merasa la nak dok kat shangri-la golden sands batu feringghi ni kan. hehehehehe. yooooohooooo! macam lawa je kan hotel nih. sure mahal giler. tapi kalau best takpe gak. kalau ada wireless broadband free lagi la bagus.

korang click je la kat sini kalau nak tengok shangri-la golden sands ni ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge